“Ik heb een totaal ander, echt bijzonder Curaçao ervaren”

“Thanks voor een prachtweek! Ik was voor de 9e keer op Curaçao en ik heb Curaçao nog nooit op deze manier ervaren. Ik kom zeker nog een 10e keer!”

Van 28 september tot en met 6 oktober 2013 vond de eerste Happinez Lezersreis plaats. Tijdens deze reis ontdekte de deelnemers een aantal van de bijzondere, vaak onbekende kant van Curaçao. De kant van ongerepte natuur, yoga op het strand, therapeuten, locale eettentjes, kundige healers, mediteren onder de sterren en krachtplekken. Wij nemen je dit jaar graag weer mee langs al deze mooie inside adresjes.

“Ik ben eigenlijk niet zo’n groepsreis type, maar de verhouding vrije tijd en de soort groepsactiviteiten sprak mij erg aan.”

“Ik zou nooit een hele week op yoga retreat gaan, maar wat mij aantrok in deze reis was de combinatie van lekker eten, bijzondere mensen en plekken en mijn kennismaking met yoga en meditatie. Een ieder kon daar ook zelf verder uithalen wat ‘ie wilde of gewoonweg ervaren.”

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma, prijs en boekingen kun je terecht op de website van Happy Soul Travel.

IMG_6814  IMG_6857 IMG_6705  peace  IMG_6714

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.