Meditatie zeilreizen door het Caribisch gebied

Ja, inderdaad: het lijkt misschien een beetje vreemde eend in de bijt op Bijzonder Curaçao, maar deze bijzondere reis door de Caribbean wilden we jullie niet onthouden! Via via kwamen we in contact met Mallika van Yemaya’s Holidays. Mallika en haar vriend Deep organiseren actieve zeilreizen in het Caribisch gebied, waar naast avontuur ook ruimte is voor bezinning en meditatie. De vaarroute van de reis is afhankelijk van wat jij zou willen en bestrijkt het gebied tussen Grenada en Dominica. Als je op Curaçao woont, kun je makkelijk naar Trinidad en Tobego vliegen en dan stap je vanaf daar op de 43 foot catamaran van Mallika en Deep.

Zie je jezelf al zitten, genietend van de prachtige onontdekte kleine eilandjes? Waar massatoerisme ver ver weg is? Bekijk de adembenemende foto’s op de website van Yemaya’s Holidays.

Petit-Nevis3  Yemaya-at_mayreau1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.