Wat is Reiki nu precies?

REIKI is universele levensenergie

REIKI is de oer-energie die aanwezig is in alles wat leeft. Door blokkades in onszelf stroomt deze energie niet meer optimaal door onze energiebanen. Tijdens een REIKI-cursus worden deze energiebanen versterkt en schoongemaakt, waardoor we onze oerenergie weer optimaal kunnen gebruiken. Dit gebeurt door inwijdingen.

REIKI versnelt je bewustwordingsproces. Het helpt je dichter bij jezelf te komen, jezelf veel beter te leren kennen. Het ondersteunt je om meer vanuit je hart te gaan leven, de liefde voor jezelf en voor die ander te versterken. Het maakt je meer bewust van je eigen mogelijkheden en doet een appèl op je eigen verantwoordelijkheid.

REIKI geeft je je geboorterecht terug. Je intuïtie wordt verscherpt, je angsten verminderen en je zelfvertrouwen groeit.

REIKI helpt je oude ideëen los te laten en je open te stellen voor iets nieuws.

Heb je altijd al een REIKI cursus willen doen? Neem dan contact op met Gracias Curaçao en zij vertellen je er meer over.

200241957-001   690588_9400205_lz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.