Terug naar je oorspronkelijke idealen

Soms heb je het gevoel dat je er even tussenuit wilt. De tijd nemen om alles eens even op een rijtje te zetten en jezelf tegen een andere achtergrond te zetten. En dan ’t liefst met de zon op je huid natuurlijk. Een fijne plek om dit te doen is De Herberg.

Esther Reijn van De Herberg verzorgt individuele ‘herbronning’ trajecten. Wat is dat eigenlijk: herbronnen? “Een herbronnings traject bestaat uit drie coachingsgesprekken en een afsluiting meestal met een mooi ritueel”, vertelt Esther. In de gesprekken staat jouw verhaal centraal en bepaal je zelf het tempo. Wanneer er werkelijk naar je geluisterd wordt, zul je merken dat je vanzelf meer helderheid krijgt in de wirwar van gevoelens en gedachten.

Het woord herbronnen betekent kracht putten en inspiratie halen uit je oorspronkelijke idealen.

Lees meer over herbronnen op de website en Facebook van De Herberg.

Spirituele Vakantie Curacao BB De Herberg HERBRON VAKANTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.