Happinez Lezersreis – 28 september 2013

In samenwerking met Happinez & Happy Soul Travel hebben wij een mooie reis samengesteld waarin je een aantal van deze bijzondere, vaak onbekende kant van Curacao gaat ontdekken. De kant van ongerepte natuur, yoga op het strand, therapeuten, locale eettentjes, kundige healers, energiewerkers, mediteren onder de sterren, krachtplekken en eten bij een kampvuur op het strand. Wij nemen je aankomend najaar graag mee langs al deze mooie inside adresjes.

Deze reis vindt plaats van 28 september t/m 7 oktober 2013.

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma, prijs en boekingen kun je terecht op www.happysoultravel.nl. De reis valt onder het ‘nature & spirit’ thema.

Schermafbeelding 2013-04-24 om 16.33.47   Schermafbeelding 2013-04-24 om 16.34.17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.