Authentieke boutique appartementen in de stad

Als je kiest voor Pietermaai Smal Apartments dan kies je voor authenticiteit. De 40 boutique stijl appartementen zijn allemaal gevestigd in verschillende historische stadsvilla’s en hun bijgebouwen, waar historie en hippe faciliteiten hand in hand gaan. Dat betekent dat je  kunt genieten van een heerlijk verkoelende stortdouche tussen muren uit de achttiende eeuw waar de authentieke tegels uit die tijd nog te zien zijn. Een verblijf in het levendige Pietermaai Smal neemt je terug in de tijd waarin de oude Hollandse architectuur herkenbaar aanwezig en aangepast aan het tropische klimaat:  smalle  opgangen, houten shutterramen en hoge balkplafonds, maar ook door bijzondere details zoals de schoorstenen van de open vuur oventjes en het zout dat zich voortdurend uit de authentieke met zout doorspekte dikke koraalstenen muren wil persen.

www.pietermaaiapartments.com

DSC_5050   DSC_3153-940x460

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.