Categoriearchief: Evenementen

“Ik heb een totaal ander, echt bijzonder Curaçao ervaren”

“Thanks voor een prachtweek! Ik was voor de 9e keer op Curaçao en ik heb Curaçao nog nooit op deze manier ervaren. Ik kom zeker nog een 10e keer!”

Van 28 september tot en met 6 oktober 2013 vond de eerste Happinez Lezersreis plaats. Tijdens deze reis ontdekte de deelnemers een aantal van de bijzondere, vaak onbekende kant van Curaçao. De kant van ongerepte natuur, yoga op het strand, therapeuten, locale eettentjes, kundige healers, mediteren onder de sterren en krachtplekken. Wij nemen je dit jaar graag weer mee langs al deze mooie inside adresjes.

“Ik ben eigenlijk niet zo’n groepsreis type, maar de verhouding vrije tijd en de soort groepsactiviteiten sprak mij erg aan.”

“Ik zou nooit een hele week op yoga retreat gaan, maar wat mij aantrok in deze reis was de combinatie van lekker eten, bijzondere mensen en plekken en mijn kennismaking met yoga en meditatie. Een ieder kon daar ook zelf verder uithalen wat ‘ie wilde of gewoonweg ervaren.”

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma, prijs en boekingen kun je terecht op de website van Happy Soul Travel.

IMG_6814  IMG_6857 IMG_6705  peace  IMG_6714

 

8 november 2013 – Vision board making

Op vrijdag 8 november organiseert Darjeling een workshop ‘Make Your Own Vision Board’. Een Vision Board is een collage van beelden, foto’s en andere beeldende middelen. Ze bevestigen je dromen, doelen en eigenlijk alles wat je blij maakt. Bij het maken van een Vision Board komt een van de meest krachtige machten ter wereld vrij: de menselijke verbeelding. Dit is de kracht waarmee men creëert, aantrekt en het eigen leven lekker laat lopen.

Wil je dit ook eens zelf ervaren? Yolanda Wiel nodigt je uit om zelf mee te maken hoe krachtig het werken met een Vision Board is.

Wanneer: vrijdag 8 november, van 19:00 – 21:00 uur.
Voor meer informatie, bezoek Yolanda’s website.

Schermafbeelding 2013-10-27 om 21.16.25

26 januari 2014 – Healing Hearts Curaçao

Op 26 januari 2014 wordt er in het WTC weer een bijzondere beurs georganiseerd: Healing Hearts Curaçao. De organisatie gelooft in de helende kracht van het eiland. Daarom vind je op deze beurs allerlei mensen en producten die aanwezig zijn in de body, mind & soul scene van Curaçao. Stands, shops, lezingen en bijzondere mensen.

“connect with people – explore yourself – find answers – open up – new opportunities”

Meer info vind je op hun website.

Schermafbeelding 2013-10-27 om 19.32.19

Happinez Lezersreis – 28 september 2013

In samenwerking met Happinez & Happy Soul Travel hebben wij een mooie reis samengesteld waarin je een aantal van deze bijzondere, vaak onbekende kant van Curacao gaat ontdekken. De kant van ongerepte natuur, yoga op het strand, therapeuten, locale eettentjes, kundige healers, energiewerkers, mediteren onder de sterren, krachtplekken en eten bij een kampvuur op het strand. Wij nemen je aankomend najaar graag mee langs al deze mooie inside adresjes.

Deze reis vindt plaats van 28 september t/m 7 oktober 2013.

Voor een uitgebreide beschrijving van het programma, prijs en boekingen kun je terecht op www.happysoultravel.nl. De reis valt onder het ‘nature & spirit’ thema.

Schermafbeelding 2013-04-24 om 16.33.47   Schermafbeelding 2013-04-24 om 16.34.17